Omgeving

Uitjes en bezienswaardigheden in de omgeving

De camping is direct gelegen aan de rand van het bos waar ook een populaire mountainbike route ligt. Er is voldoende gelegenheid om te wandelen en te fietsen in de omgeving en de camping ligt op loop- en fietsafstand van verschillende restaurants.

Golfen op Landgoed Bergvliet

Wanneer u een golfliefhebber bent vind u op korte afstand van de camping een 9 en 18 holes golfbaan bij Landgoed Bergvliet.

boerengolf

Wilt u eens iets anders proberen, dan is boerengolf een gezellig uitje in de buurt van de camping.

visvijver

Indien u van vissen houdt dan is er in de nabijgelegen plaats Terheijden een forellen visvijver te vinden. Hengels en andere benodigdheden kunt u daar eventueel huren tegen betaling.

spa

Bij slecht weer hoeft u zich echt niet te vervelen. In het nabijgelegen Oosterhout kunt u een heerlijk dagje wellness boeken.

Breda

Op ongeveer 30 minuten fietsen bent u in de binnenstad van Breda (met de auto 15 minuten). Breda is een bruisende stad waar van alles te doen is. In het grote winkelgebied kunt u heerlijk shoppen. Verder vindt u in Breda een bioscoop, theater, casino en heel veel restaurants.

Binnenstad Oosterhout

Op ongeveer 30 minuten fietsen bent u in de binnenstad van Oosterhout waar men een deels overdekt winkelcentrum hebben. Hier kunt u lekker winkelen, een terrasje pakken of een hapje eten. Ook is er in de binnenstad een bowlingbaan.

 

Etten-Leur

In ongeveer 25 minuten rijden bent u in de binnenstad van Etten Leur waar zich ook een deels overdekt winkelcentrum bevind met een bioscoop op loopafstand.

slider-biesbosch-omgeving

In natuurgebied De Biesbosch kunt u heerlijk wandelen, een bootje huren of een rondvaart maken met De Zilvermeeuw.

Mastbos Breda

Als u een natuurliefhebber bent kunt u in het Mastbos Breda of bij Boswachterij in Dorst uw hart ophalen en lekker wandelen of fietsen. U vind hier ook rondlopende runderen.

jazz

Een jaarlijks terugkerend evenement is het Jazzfestival in Breda. Dit vind meestal in mei plaats.

de Efteling

Het populaire themapark De Efteling is op ongeveer 40 minuten rijden te vinden in Kaatsheuvel. Hier kunt u samen met uw kinderen genieten van het sprookjesbos en een heleboel spannende attracties.

Safaripark Beekse Bergen

Tot slot vind u Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op ongeveer 35 minuten rijden. Ontdek het safaripark met de auto, bus, boot of neem “gewoon” de wandelroute.

Kortom onze camping ligt in een super mooie omgeving, waar ook nog van alles te doen en te beleven is!

Hieronder vind u de kaart zodat u snel en gemakkelijk een plaats of activiteit kunt zoeken.